Az ipari szervezetek a világ minden pontján küzdenek a kockázatok kezelésével. Az ipari automatizálási vállalat, négy kulcsfontosságú területet jelölt meg az ipari kockázatok menedzselésében.

Rockwell Automation KockázatmenedzsmentRockwell Automation Kockázatmenedzsment - kép: Rockwell Automation

Az olyan események, mint a termékvisszahívások, az adatlopások és a munkabalesetek következményei azonnal jelentkeznek és hatással lehetnek a fogyasztókra, a munkavállalókra, a szellemi tulajdonra és a bevételre is.

A kockázatmenedzsmentnek a problémák forrására kell, hogy fókuszáljon, számos esetben ezt az automatizálási infrastruktúrába kell integrálni. Az ipari automatizálási vállalat négy kulcsfontosságú területet határozott meg, hogy a kockázatokat a gyökerüknél lehessen kezelni. Ezek a területek a következők:

  • Berendezések elavultsága: A gyártási rendszer modernizálása fontos szerepet játszhat a kiesési idő minimalizálásában, valamint a minőség, a biztonság és a védelem javításában.
  • Minőség: A rendelkezésre álló üzemeltetési adatokat felhasználva javítható a minőségbiztosítás és jobban meg lehet felelni a szabályozási követelményeknek.
  • Munkabiztonság: A vállalati kultúra, a jogszabályi megfelelőség és a tőkekezelés kritikus területein a biztonsági ráfordítások csökkentik a biztonsági események számát és javítják az üzemi teljesítményt.
  • Infrastruktúrabiztonság: A létesítményekben és a vállalatokban a teljes körű biztonság megvalósítása segíti a munkavállalók, a szellemi tulajdon és a fizikai eszközök védelmét.

„A vállalati kockázatmenedzsmentre egy folyamatos körforgásként tekintünk, amely magában foglalja a kiértékeléseket, a technológiát és az infrastruktúrát” – jelentette ki Scott Lapcewich, a Rockwell Automation ügyféltámogatási és karbantartási alelnöke és ügyvezető igazgatója.

Ha a vállalatok foglalkoznak a kockázatokkal a fent említett kulcsfontosságú területeken, akkor képesek lesznek hatékonyan, a gyökerüknél kezelni a márka szempontjából kritikus munka- és infrastruktúrabiztonságból, minőségből és elavultságból származó kihívásokat.