A Nexperia bevezette az 650 V-os ultra- és hiper gyors visszatöltésű egyenirányítókat D2PAK Real-2-Pin (R2P) csomagolásban. Ezek az egyenirányítók széles körűen alkalmazhatók az autóipari, ipari és fogyasztói szektorokban, ideértve töltő adaptereket, fotovoltaikus (PV) rendszereket, invertereket, szervereket és kapcsolóüzemű tápegységeket (SMPS).

1Forrás: Nexperia

A sík die technológiát egy korszerű junction termination (JTE) tervezéssel integrálva ezek az egyenirányítók magas teljesítmény sűrűséget, gyors kapcsolási sebességet sima visszatöltést és kiváló megbízhatóságot biztosítanak. Az alkatrészek egy D2PAK Real-2-Pin csomagolásban vannak elhelyezve (SOT8018), amely ugyanazt a fizikai formátumot használja, mint a hagyományos D2PAK csomagolás, de csak két lábbal rendelkezik három helyett (a középső katód láb el lett távolítva). A láb-tól-láb közötti távolság növelve lett 1,25 mm-ről több mint 4 mm-re, hogy megfeleljen az IEC 60664 szabványban előírt törési és távolsági követelményeknek.

A Nexperia szerint ezek az egyenirányítók bizonyítják a cég jártasságát a félvezető eszköz csomagolási terén. A Nexperia kifejlesztett egy Real-2-Pin csomagot úgy, hogy megszüntette a katód érintkezőjét egy normál D2PAK eszközről. Ezt a csomagot úgy tervezték, hogy megfeleljen a kúszási és hézagolási kritériumoknak, kifejezetten a nagyfeszültségű autóipari alkalmazásokhoz.