Gyakori kérdések

Regisztráció

A regisztráció menüpont alatt hozhatja létre új profilját. A regisztrációs oldalon eldöntheti, hogy csak a szükséges adatokat adja meg, vagy egyből egy bővített regisztrációs űrlapot szeretne kitölteni. A bővebb űrlapot a "További adatok kitöltése" gombra kattintva érheti el.

A regisztrációt köveően profilja még nem publikus. Ha publikusszá szeretné tenni adatait, azt megteheti a "Profil adatok" menüpont alatt. További információért látogasson el a Publikus profil című bekezdéshez.

Regisztráció bemtutatása

Önéletrajz feltöltése

Regisztrációt követően létrejön az online profilja, melyet más felhasználók egy önéletrajz formájában érhetnek el.

Az önéletrajzába kerülő adatokat az alábbi oldalakon keresztül töltheti fel:

 • Profil adatok (itt általános adatokat adhat meg magáról)
 • Végzettség (a képzettségét és nyelvtudását töltheti fel)
 • Munkák (itt feltüntetheti munkatapasztalatait)
Önéletrajz feltöltésének bemtutatása

Publikus profil

Ha úgy dönt, hogy az önéletrajzát el szeretné rejteni az oldal látogatói elöl, azt bármikor megteheti. A "Profil adatok" menüpont alatt "A Profilom és a megadott adatok publikusak" felirat melletti jelölőnégyzet segítségével könnyedén elrejtheti és közzéteheti adatait.

Publikus profil bemtutatása

Hírlevelek

Hírlevél beállításait a "Profil adatok" menüpont alatt érheti el. A jelölőnégyzetek segítségével személyre szabhatja, milyen tartalmakról szeretne értesítést kapni.

Hírlevelek bemtutatása

Új jelszó

Jelszavát a "Profil adatok" menüpont alatt változtathatja meg. Az új jelszó létrehozásához adja meg a jelenlegi jelszavát, majd kétszer az új jelszót.

Ha elfejeltette a jelszavát, akkor az elfelejtett jelszó szakasznál kaphat leírást, az új jelszó létrehozásához.

Új jelszó bemtutatása

Elfelejtett jelszó

Ha elfelejtette a jelszavát, akkor kattintson a bejelentkező ablakon az "Elfelejtette a jelszavát?" szövegre. Ekkor az új jelszó igénylő oldalra irányítjuk, ahol megkell adnia a profiljához tartozó email címét.

Ezt követően kapni fog egy üzenetet a megadott email címre. Az üzenet tartalmaz egy linket, melynek segítségével egy új jelszót hozhat létre meglévő profiljához.

Elfelejtett jelszó bemtutatása

Miért érdemes céget feltölteni?

Cége feltöltésével nagyobb hírnevet és figyelmet szerezhet vállalkozásának. A feltöltés ingyenes, a regisztrált cégeknek több ingyenes és fizetős reklámfelületet is biztosítunk.

Az alábbi felületek és funkciók segíthetnek cége reklámozásában:

 • Céges profil
 • Esemény feltöltése az eseménynaptárba
 • Projekt bemutató és Reklámcikk feltöltése
 • Álláshirdetés
 • Reklámcsík feltöltése
Miért érdemes céget feltölteni bemtutatása

Cég regisztrációja

Cég regisztrációja csak már regisztrált felhasználóinknak érhető el. Ha regisztrálni szeretné cégét, akkor először regisztráljon magán személyként. Ehhez segítséget a regisztráció című bekezdésnél talál.

Cég regisztráció során van lehetősége egy bővített űrlap kitöltésére is. A bővebb űrlapot a "További adatok kitöltése" gombra kattintva érheti el, ahol egyből kitöltheti az összes cégére vonatkozó adatot.

A cég regisztrációjához megkell adni a cégjegyzékszámot, a cég nevét és adószámát is. Csak már bejegyzett céget lehet regisztrálni, így fontos, hogy minden adatot helyesen adjon meg, ellenkező esetben a cége törlésre kerülhet.

Cég regisztráció bemtutatása

Céges adatok

Cége adatait a cége oldalán az "Adatok szerkesztése" menüpont alatt érheti el. Itt van lehetősége feltöltenie a cég logóját és egy borítóképet is, mellyel egyedi külsőt adhat céges profiljának. Emellett feltölthet egy cégismertetőt is, amely megkönnyítheti az oldal látogatóinak a cég beazonosítását.

Céges adatok bemtutatása

Cégprofil adminisztrátorok

A cégprofilt igény esetén több regisztrált felhasználó is igazgathatja. Először a felhasználónak felkell keresnie a profil oldalán az "Jog kérelem" menüpontot ahol, a kereső segítségével megkeresheti a kívánt céget. A találati listán a cég melletti "Csatlakozás" gombra kattintva elküldheti adminisztrátori kérelmét.

Ezt követően a céget létrehozó felhasználónak vagy előzőleg már adminisztrátori jogot kapott felhasználónak fel kell keresnie az "Adminisztrátorok" menüpontot, a cég oldalán. Az alábbi menü alatt megtalálható az összes jogkérelem és a már jogot kapott felhasználók listája. A jelölőnégyzetek segítségével a különböző felhasználók különböző jogokat kaphatnak a cégprofil bizonyos területeire.

Cégprofil adminisztrátorok bemtutatása

Az alábbi területek érhetők el:

 • Jogok (engedély más felhasználók jogainak szerkesztésére)
 • Állás (engedély az álláshirdetések szerkesztésére és menedzselésére)
 • Hirdetés (engedély a szakcikkek és reklámcsíkok szerkesztésére és menedzselésére)
 • Esemény (engedély az események szerkesztésére és menedzselésére)
 • Pénzügy (engedély az számlák hozzáféréséhez)

Az események feltöltésekor fontos, hogy minél több információt adjon meg a részletekkel kapcsolatban. Ha valamilyen információra nem talál külön mezőt, azt belefoglalhatja az esemény bemutató szövegébe.

A helyszín megadásakor lényeges, hogy pontos címet adjon meg, mert rendszerünk az alapján jeleníti meg a helyszínt a térképen.

Esemény feltöltésének bemtutatása

Feltölthet szakcikk hirdetést, amellyel cégének szerezhet hírnevet. Szakcikk hirdetés esetében két különböző típust különböztetünk meg.

 • Reklám cikk: Reklám tartalmú cikk
 • Projekt bemutató cikk: Egy hírértékű cikk, amely nem tartalmaz közvetlenül reklámot
Szakcikk hirdetés feladásának bemtutatása

Az álláshirdetés feltöltésekor fontos, hogy minél több információt adjon meg. Ha valamilyen információra, nem talál külön mezőt, azt belefoglalhatja a "Munka bemutatása" szekció szövegébe.

Álláshirdetés feltöltésének bemtutatása

Reklámcsík megrendeléséhez először felkell töltenie egy kampányt. A kampánynak külön nevet adhat, továbbá kiválaszthatja a reklám típusát. A reklámcsík (banner) típusok eltérő méretűek és különböző helyen találhatóak a weboldalakon, így az áruk is eltérő.

A reklámanyag feltöltésekor két féle reklámot tölthet fel:

 • Kép formátumú: JPG, GIF és PNG, amely mérete megegyezik a kiválasztott hirdetés típusának méretével.
 • HTML5 formátumú banner: ezt a formátum több file-ból áll így egy ZIP-be csomagolva kell feltölteni.
Reklámcsík hirdetésének bemtutatása

Ahhoz hogy a HTML5 formátumú reklámot megfelelően megtudjuk jeleníteni, az alábbi módon kell előkészíteni:

 • File-ok elnevezése: A ZIP-nek tartalmaznia kell egy html file-t amit index.html néven kell feltölteni. Képek esetén beállítható egy URL melyre a feltöltött kép linkelni fog, így a reklámra kattintva a megadott oldalra lesz átirányítva a felhasználó.
 • File-okra való hivatkozás: Ezenfelül minden a reklámhoz használt képet és egyéb file-t is tartalmaznia kell a tömörített mappának, és a html file-ban a képekre ilyen módon kell hivatkozni relatív módon. Ha nem megfelelőek a hivatkozások a reklám nem fog megfelelően megjelenni. Ha a reklám külső hivatkozást is tartalmaz visszautasításra fog kerülni.

A reklám beküldése előtt kérjük ellenőrizze a megfelelőségét, az előnézet gomb használatával megbizonyosodhat arról, hogy a feltöltött tartalom miként fog megjelenni az oldalon.