A DFI, a világ vezető beágyazott alaplapok és ipari számítógépek márkája bejelentette részvételét a 2024-es Automation Expo-n, amely Délkelet-Ázsia legjelentősebb kiállítása. Az esemény a robotikára, gépi látásra és startupokra összpontosít, és lehetőséget biztosít a DFI számára, hogy bemutassa sokoldalú termékkínálatát, melyet a modern ipari környezetek szigorú követelményeinek való megfelelésre terveztek. A kiállításon élő bemutatók is lesznek a legújabb EV töltő és Intelligens Forgalomirányítási Rendszer (ITMS) megoldásaikról.

1Illusztráció: iStock

A kiállításon a DFI beágyazott rendszerei és ipari panel PC-i is megjelennek, amelyeket olyan alkalmazásokhoz terveztek, mint az ITMS, gyári automatizálás, edge AI, valamint védelmi és robusztus rendszerek. Kiemelt figyelmet kap egy sor IPC (EC511-ADS, EC543-ADS, EC500-ADS és EC700-BT), amelyeket most hivatalosan is tanúsított az Indiai Szabványügyi Hivatal (BIS), biztosítva, hogy megfeleljenek az indiai kormány által meghatározott minőségi, megbízhatósági és biztonsági előírásoknak. A DFI továbbá bemutatja egylapos számítógépeit (SBC) és alaplapjait, amelyeket Intel, AMD és Qualcomm processzorok hajtanak. Ezeket a megoldásokat kifejezetten úgy tervezték, hogy megbízhatóságot és teljesítményt nyújtsanak kihívást jelentő működési környezetekben. A kiemelt termékek mellett a DFI bemutatja Windows on ARM termékeit és kiskereskedelmi automatáját is.

A DFI kiskereskedelmi automatáját optimális kiskereskedelmi környezetekre tervezték, nagy felbontású kijelzővel és 10 pontos multi-touch támogatással az intuitív interakciók érdekében. Az automatát egy robusztus Intel Pentium G5400 processzor hajtja, és többfunkciós integrációkat tartalmaz, mint például egy 5MP-es kamera, 2D vonalkódolvasó, NFC olvasó és egy nagysebességű hőnyomtató.

A látogatók élő bemutatókat láthatnak a DFI EV töltőjéről és Intelligens Forgalomirányítási Rendszer megoldásairól. Ezek a bemutatók kiemelik a DFI képességét arra, hogy fejlett számítástechnikai technológiákat zökkenőmentesen integráljon kihívást jelentő valós alkalmazásokba. Az Intel Core i9 processzor 14900T (Raptor Lake) és az Intel Arc A380E GPU által hajtott DFI EV töltő beépített edge AI chatbotokat (LLM AI) és VM virtualizációt támogat, amely lehetővé teszi több operációs rendszer futtatását egyetlen CPU-n. Az ügyfelek intelligens töltési élményeket élvezhetnek, míg a vállalkozások új bevételi forrásokat nyithatnak meg a kiváló működési hatékonyság révén.

A DFI továbbá bemutatja az EC511-ADS beágyazott PC integrációját az ITMS megoldással, amelyet az AI vállalat, a Metafusion fejlesztett. Az EC511-ADS gépi tanulási képességekkel rendelkezik, és páratlanul magas teljesítményű számítástechnikai és vizuális feldolgozási képességeket kínál a 12. generációs Intel® Core processzorokkal. A bevezetése óta a Metafusion növelte a hatékonyságot, csökkentette a késleltetést, optimalizálta az erőforrások kezelését, csökkentette az üzemeltetési költségeket és javította a rendszer megbízhatóságát.