NYEREMÉNYJÁTÉK

 • A szerencsés nyertes ajándékcsomagot nyer, amelynek a tartalma:

 • 155db-os Szerszámos Láda

  Univerzális szerszámkészlet masszív, több rekeszes, hordozható fém szerszámos szekrényben. 155db-os garnitúra, szükségszerű szerszámok remek egyvelege, praktikus tárolóval.

 • Wellnes Hétvége

  Egyaránt tökéletes lehetőség a nyugalomra vágyóknak és az aktív időtöltés kedvelőinek is. Az ötcsillagos szállodában uszoda, szaunapark, barlang-élményfürdő és fitness terem is található.

 • Forma Autó Vezetés

  Felejthetetlen élményben lehet része egy Renault forma autó tesztelése során. Az elméleti képzést követően 6 kört tehet az Euro-Ringben, ami körülbelül 30-40 perces vezetési élményt jelent.

 • Sportkamera

  A Full HD akciókamera, beépített WiFi-vel, GPS vevővel és mozgásérzékelővel is fel lett szerelve. Az okostelefonra telepíthető applikáció segítségével további funkciókat érhetünk el.

Mit kell tenned, hogy megnyerd az ajándékcsomagot?

 • 1. Keresd fel műszaki hírportáljaink egyikét.

  A nyereményjátékban a PID.hu, E-A.hu, SECU.hu és az IPIT.hu weboldalak vesznek részt.

 • 2. Regisztrálj valamelyik portálon és aktiváld a profilod!

  A regisztrációhoz meg kell adnod a neved, email címed és jelszavad.

 • 3. Kövesd a facebook oldalunkat további újdonságokért!

  Értesülj további nyereményjátékokról és műszaki hírekről a közösségi média oldalaink segítségével.

Regisztrálok a nyereményekért!

Játékszabályok

A játékban minden 18. életévét betöltött, a megadott hírportálokon a sorsolás dátumáig regisztrált személyek vehetnek részt. A sorsolás időpontja: 2017. 05. 16. A sorsolás új időpontja: 2017. 05. 19.

Ha részt szeretnél venni a játékban, nincs más dolgod, mint regisztrálni egyik oldalunkra: PID.hu, E-A.hu, SECU.hu, IPIT.hu (egy regisztrációval mind a négy oldalra regisztrálsz, így egy email címmel többszörös regisztráció nem lehetséges). A regisztráció csak akkor érvényes, ha a regisztrációt követő üzenetben található link segítségével a profil aktiválásra kerül.