Világszerte elismert szakértők részvételével rendezik meg a tavaly életre hívott MVM Future Talks idei műsorát, a technológia és a jövő legfontosabb kérdéseit feldolgozó ingyenes, interaktív online talk show-t az érdeklődők november 18-án este 6-tól a www.mvmfuturetalks.hu oldalon követhetik.

Illusztráció

Az MVM tájékoztatása szerint a résztvevők olyan kérdésekre keresik a választ, hogy miként használhatók jól a digitális technológiák a jelenben, milyen kihívásokat, veszélyeket és lehetőségeket teremt az adatközpontú fejlődés az emberiség számára.

Az energetika ma már nem képzelhető el a digitalizáció nélkül, ezért is foglalkoznak az MVM Future Talks idei eseményén kiemelten a jelen és jövő egyik legfontosabb kérdésével, az információ tárolásával és felhasználásával. Az MVM csoport számára kiemelt cél az innováció és az edukáció támogatása, ennek részeként hívták össze idén is a legfontosabb sztárszakértőket a jövő egyik alapvető kérdésének megvitatására - mondta Jákó Eszter, az MVM csoportszintű kommunikációs igazgatója a közlemény szerint.

A nézők élőben kérdéseiket is feltehetik a szakértőknek. A műsor első része magyarul, a második pedig angolul, magyar nyelvű szinkrontolmácsolással zajlik majd.

A szakértői eszmecserét sok meglepetést tartogató, látványos showműsor előzi meg - írták a közleményben.