A Hardware Meets Softwares kifejezésből betűszóként alkotott HMS Networks új távoli kapcsolódási megoldásokat mutatott be, a közelmúltban megvásárolt WEBfactory i4connected és i4scada szoftvermegoldások Ewon® márkanév alá szervezésével. Az új ajánlat egy teljes körű IIoT-megoldást kínál a gépgyártóknak és azok ügyfeleinek, ami összegyűjti a gépekről származó adatokat, és egy könnyen használható webes felületen mutatja be azokat.

Ewon i4 Connected

A HMS Networks Ewon rendszere a világ leggyakrabban használt megoldásait tartalmazza a távoli gépek csatlakoztatására, biztonságos távoli géphozzáférést és adatgyűjtést lehetővé téve a gépek proaktív és hatékony karbantartása érdekében.

Az új i4 szoftvermegoldásokkal a gépgyártók és ügyfeleik webes felületen jeleníthetik meg a csatlakoztatott gépekről származó adatokat, javítva így a döntéshozatalt, az irányítást és a szervizelést – és minimalizálva a költséges gép- és rendszerleállások kockázatát.

Hogyan működik?

Amint egy Ewon átjárót – Flexy vagy Netbiter – telepítenek egy gépre, az Ewon i4connected szoftver már működésre is kész. Az i4connected összegyűjti az Ewon átjárók adatait, és egy könnyen érthető grafikus felhasználói felületen mutatja be a felhasználónak. Az összetett ipari folyamatok leegyszerűsítve jelennek meg, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy biztonságosan csatlakozzon, és adatokat kapjon az üzemekből, az épületekből, a gépekről, a berendezésekről és az érzékelőkről. Az i4connectedben az adatok valós időben megjeleníthetők és elemezhetők, segítve a felhasználót az adatközpontú döntések meghozatalában és a prediktív karbantartás elvégzésében.

Ezen túlmenően az üzemvezetők és a rendszerintegrátorok az Ewon i4scada révén egy teljesen webalapú SCADA szoftver előnyeit élvezhetik, ami valós időben segíti a komplex helyszíni ipari folyamatok hatékonyságának javítását. Az i4scada adatvezérelt döntéseket tesz lehetővé a termelékenység növeléséhez és a költségoptimalizáláshoz.

„Ez az integrált megközelítés a sikeres Ewon átjáróinkat, a Flexy-t és a Netbitert a legmodernebb i4connected szoftverrel ötvözi. – jelentette ki Alexander Hess, a HMS Networks Ewon üzletágának vezérigazgatója. – A gépgyártók és ügyfeleik könnyen gyűjthetik be és használhatják ki gépeik értékes adatait a működési hatékonyság javítása és a költségek csökkentése érdekében. A HMS a »Hardware Meets Software« rövidítése, és ez az integráció erre is tökéletes bizonyíték.”