Jelentősen megnőtt az ügyfelek ARM processzorokkal működő, „edge” alkalmazásokhoz használható kompakt eszközök iránti kereslete. A Softing Industrial reagál erre a trendre, és sikeresen integrálta az ARM kompatibilitást megbízható edgeConnector termékeibe.

Korábban az edgeConnector megoldások csak nagy PC-kbe való integrációra voltak elérhetők. Tavaly júniusban sikeresen bevezették az ARM 64-bites integrációt. Most a Softing Industrial bemutatja az edgeConnector Siemens, edgeConnector 840D és edgeConnector Modbus legújabb, 3.80 verzióját, amely ARM 32-bites támogatást is nyújt kompakt hardveres megoldásokhoz.

jSofting Industrial

"Az ARM 32-bites kompatibilitás bevezetése az edgeConnector termékeinkben fontos lépés az innovációs stratégiánkban," magyarázta Abel Jimenez, a Softing Industrial termékmenedzsere. "Ez a fejlesztés lehetőséget teremt ügyfeleink számára arra, hogy megoldásainkat szélesebb körben használják az eszközökben edge alkalmazásokhoz, például a WAGO Compact Controller 100, WAGO PFC 200, és az Allwinner A20 típusú nyílt forráskódú hardverlapokkal. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy biztosítsuk a legfejlettebb és legrugalmasabb megoldásokat az ipari környezet változó igényeinek kielégítésére.”

Az edgeConnector termékcsalád Docker-alapú szoftvermoduljai lehetővé teszik a SIMATIC S7, SINUMERIK 840D és Modbus TCP vezérlők folyamatadatainak elérését. Gyorsan telepíthetők, standard hardveren futnak, és könnyen kezelhetőek központilag. Egyszerű és biztonságos módot kínálnak a felhasználóknak a termelésből származó adatok innovatív és rugalmas ipari IoT-megoldásokba történő integrálására.

További információkért és technikai részletekért az edgeConnector 3.80 verziójáról ARM 32-bites támogatással kérjük, látogasson el a termék weboldalára.

A Softing Industrial-ról

A Softing összekapcsolja a különböző automatizálási komponenseket, hogy adatokat tápláljon a műhelyről a felhőbe a vezérlés és az elemzés érdekében. A vállalat termékei lehetővé teszik a kommunikációs hálózatok monitorozását és diagnosztikáját, ezzel biztosítva a megbízható adatáramlást. Így teremtenek alapot a termelési folyamatok optimalizálásához.