A COSEL különböző kis teljesítményű tápegységeket mutatott be, melyeket kifejezetten orvosi felhasználásra terveztek. A WMA sorozatnak két különböző típusa van, nevezetesen a WMA-F és a WMA-H. A WMA-F változat sokoldalú 85-től 264VAC-ig terjedő bemeneti tartományt kínál, és három teljesítményopcióban kapható: 35, 75 és 100W. A WMA-H orvosi rendszerek integrációs eszköze, mely két teljesítményszintben érhető el, 150W és 350W. Emellett két opciót kínál a bemeneti feszültséghez, melyek könnyen váltogathatóak.

A teljes WMA sorozat szigorú nemzetközi biztonsági előírásoknak felel meg a kihívást jelentő orvosi alkalmazásokhoz, és rendelkezik 2MOPP (IN/OUT) és 1MOPP (IN/FG) elszigetelési besorolással. Az egységek tervezése optimalizált a magas minőségű tápellátási megoldások biztosítása érdekében orvosi alkalmazásokhoz, miközben kiváló ár/teljesítmény arányt nyújtanak. Mindezt a legújabb kapcsolóüzemű technológiák felhasználásával érik el egy strapabíró platformon.

áA WMA sorozat kiválóan alkalmas magas szigetelést igénylő kihívást jelentő ipari alkalmazásokhoz, mint ahogy az Over Voltage Category III előírja. A WMA-35-75-100F és a WMA-150H kifejezetten a konvekciós hűtés maximalizálására lettek kialakítva. Másrészről a WMA-350H ventilátorral van felszerelve, hogy extra hűtést biztosítson és fokozza a teljesítményt, különösen nehéz helyzetekben.


Forrás: Cosel

A WMA sorozat öt modellt tartalmaz: WMA35F, WMA75F, WMA100F, WMA150H és WMA350H, melyek egy 35W-tól 350W-ig terjedő teljesítménytartományt fednek le. A WMA35F négy különböző egyedi kimeneti feszültségben érhető el: 5V, 12V, 24V és 48V. Az WMA75F, WMA100F és WMA150H modellek három különböző egyedi kimeneti feszültség opcióval rendelkeznek: 12V, 24V és 48V. A WMA350H négy különböző egyedi kimeneti feszültségben érhető el: 12V, 24V, 36V és 48V. Az összes verzió kimeneti feszültsége beállítható az integrált potenciométer segítségével.

A WMA sorozat tartalmaz áramlökés csökkentő áramkört, valamint védelmet nyújt az áramlökés és a túlfeszültség ellen. A tápegységek alkalmazkodóképességet és tartósságot mutatnak, és -20 és +70 Celsius-fok közötti hőmérsékleten működnek. Szükség lehet derating alkalmazására attól függően, hogy a specifikus berendezés összeszerelési stílusa és hűtési körülményei milyenek.