Signode bemutatja legújabb innovációit széleskörű automatizált csomagolóberendezéseiben, eszközeiben, fogyóanyagaiban és automatizálási megoldásaiban a MODEX kiállításon (Atlanta, Georgia World Congress Center, március 11-14), a B1411-es standon.

Mint globális automatizálási és tranzitcsomagolási megoldások szolgáltatója, a Signode kiemeli, hogyan nyitja meg termék- és szolgáltatáskínálatának portfóliója a gyártási potenciált az Ön egyedi működési környezetében.

"Az itt lévő képviselők azzal foglalkoznak a MODEX-en, hogy megvitassák, hogyan oldják meg a Signode megoldások a modern gyártók legújabb problémáit és trendjeit" - mondja Rick Hantke, a Signode marketing igazgatója. "Szeretnénk szorosan együttműködni ügyfeleinkkel, hogy ne csak a megfelelő csomagolási megoldásokat tervezzük meg, hanem optimális eredményeket érjünk el az end-of-line csomagolási műveleteik során."

aSignode

Idén a MODEX-en a Signode bemutatja legújabb termékét a Little David dobozcsomagoló sorozatban: az LDX-RTB Premier félautomata véletlenszerű dobozlezárót. Korszerű funkcióival, mint a smart guard rendszer és két Országosan Elismert Tesztlaboratórium (OSHA NRTL) tanúsítványa az elektromos alkatrészekre, az LDX-RTB Premier megőrzi működését a szükséges sebességgel, hogy lépést tudjon tartani a következetes termelési igényekkel. A MODEX látogatói kipróbálhatják az új berendezés könnyű használatát és hatékonyságát a Signode standon tartandó "Case Race" interaktív eseményen, amely a gép valós világbeli képességeit mutatja be.

A kijelölt automatizációs megoldások és integrált rendszerek között található a Simplimatic Mixed Robotic Palletizer és a Pallet Transfer Autonomous Mobile Robot (AMR). Az optimális sebesség, élettartam és rugalmasság érdekében tervezett megoldások könnyedén integrálódnak a legtöbb anyagmozgatási vonalhoz.

A Signode szakértői jelen vannak, hogy bemutassák a Lachenmeier Multi FleX1 Stretch Hood Machine működés közbeni előnyeit, amint összefűzik azt a TP-12 szalagoló rendszerrel. Az ötoldalú védőburkolattal és innovatív szalaghúzó technológiával ez az integrált rendszer egyszerűsíti a tranzitcsomagolási folyamatokat, miközben javítja a rakomány biztonságát a terjesztési ciklus során.

Az integrált berendezésbemutatók mellett a standon látogatók felfedezhetik a teljes Signode kínálatot, amely magában foglalja a szalagoló kéziszerszámokat, általános célú szalagoló berendezéseket, egyedi védelmi csomagolási megoldásokat és teljes körű szolgáltatást és alkatrészeket. A Signode kínálatának széles skálája iparági vezető szolgáltatás és támogatás mellett áll. Az átmeneti csomagolási igények kielégítésére szolgáló megoldások testre szabása érdekében a Signode bővítette kínálatát, beleértve az átfogó támogatást a Packaging Plus Reliability Services programokon keresztül, és a Roselle-ben, Illinois-ben újonnan megnyílt Ügyfélélmény Központján keresztül.

A Signode-ról

Több mint 2,5 milliárd dollár bevétellel, több mint 80 gyártóegységgel 6 kontinensen és világszerte több mint 7000 alkalmazottal a Signode az end-of-line csomagolási műveletek optimalizálására és a termékek tranzitban történő védelmére szolgáló széles spektrumú tranzitcsomagolási fogyóanyagok, eszközök, szoftverek és berendezések vezető gyártója. A Signode összehozza ezt a kiterjedt termékportfóliót megbízható márkái családjában, hogy optimalizált és teljes tranzitcsomagolási megoldásokat kínáljon ügyfeleinek.