A Rockwell Automation, a világ legnagyobb vállalata az ipari automatizálás és digitális átalakulás területén, a legújabb digitális innovációkat mutatja be az autóipar számára a Tire Technology Expo március 19-21 között Hannoverben, Németországban.

aTire Technology Expo 2024

Az esemény lehetőséget kínál az iparág vezetőinek és szakértőinek arra, hogy felfedezzék a jövőt formáló, élvonalbeli fejlesztéseket, amelyek alakítják a gumiipar jövőjét.

Mint kiemelt kiállító, a Rockwell Automation kiemeli a gyártáskivitelezési rendszerek (MES), a digitális ikrek és az autonóm mobil robotok (AMR) többi technológiával együtt járó előnyeit. A cég szakértelme ezekben a területeken nélkülözhetetlen a gumiabroncsok gyártási hatékonyságának növeléséhez, költségek csökkentéséhez és fenntartható gyártási gyakorlatok biztosításához.

A résztvevők élő közvetítést is láthatnak az OTTO Motors által készített AMR-ekről, amint működésben vannak, és megtekinthetik, hogy egy autonóm mobil robot milyen előnyöket hozhat egy létesítmény működésébe. Az iparág legátfogóbb AMR flottájával az OTTO Motors segíti az raktárvezetőket abban, hogy megtalálják és megvalósítsák az áruáramlási igényeikhez megfelelő AMR-megoldást.

Azok, akik szélesebb digitális megoldásokat keresnek, a Kalypso konzulensei, a Rockwell Automation üzletág tanácsadói segítenek a vevőknek olyan teljes körű megoldások felfedezésében, amelyek megfelelnek a teljesítménycéloknak.

Mithun Nagabhairava, a Kalypso vezető menedzsere március 19-én bemutatja, és valós példákat oszt meg arról, hogy a mesterséges intelligencia és a gépi tanulási technológiák hogyan alakítják át az abroncsgyártást, ami jobb minőséget és hatékonyságot eredményez.

Bill Sarver, a Rockwell Automation intelligens gyártásért felelős igazgatója, a globális autóipar, gumiabroncs és akkumulátorok terén, március 21-én mutatja be, hogy az MES hogyan hoz létre egy összekapcsolt gyárat végig.

Az innováció és a kombinált szakértelem révén a gumiabroncs-gyártók világszínvonalú digitális tanácsadásból, kiberbiztonsági szolgáltatásokból és adatelemzésekből profitálhatnak, amelyek növelik a termelést az okos technológia révén, csökkentve az üzemeltetési költségeket és valós idejű láthatóságot és döntéshozatalt biztosítva.

„Izgatottak vagyunk, hogy a gumiabroncsok gyártásának jövőjét előmozdítjuk digitális innovációinkkal és stratégiai partnerségeinkkel, amelyek újra meghatározzák a gyártási szabványokat és fenntartható növekedést hoznak a gumiabroncsiparban” - mondta Dominique Scheider, az EMEA ipari stratégiai marketingmenedzsere, a Rockwell Automation.

A Rockwell Automation-ról

A Rockwell Automation, Inc. globális vezető az ipari automatizálás és a biztonságos digitális átalakulás területén. Kapcsolódunk az emberek képzelőerejéhez a technológia potenciáljával, hogy kibővítsük az emberi lehetőségeket, és a világot produktívabbá és fenntarthatóbbá tegyük. A központ Milwaukee-ben, Wisconsin-ban található, és mintegy 29,000 problémamegoldó dolgozik ügyfeleinkért több mint 100 országban.