A Teledyne e2v HiRel Electronics bemutatta a TDGM650LS60-at, az első kínálatot a forradalmi 650V-os teljesítmény modul sorozatában. Ez az újonnan fejlesztett modul egyesíti a Teledyne magasfeszültségű Gálium-Nitrid (GaN) tranzisztort egy szigetelt vezérlővel, mindezt egyetlen csomagban.

lA TDGM650LS60 teljesítmény modul rendkívül sokoldalú és magas teljesítményű eszköz, amelyet terheléskapcsolóként vagy szilárdtestkapcsolóként lehet használni. Ez a modul megbízható és ellenálló teljesítményt garantál különböző környezetekben, köszönhetően a vezérlő 5 kV-os szigetelésének és a GaN tranzisztor 650V-os minimális áttörési feszültségének.

A TDGM650LS60 kivételes jellemzője a rendkívül gyors kapcsolási idő, valamint az összes mozgó alkatrész hiánya. Ez az egyedi kombináció nemcsak javítja az üzemeltetés hatékonyságát, hanem jelentősen növeli az eszköz megbízhatóságát is. A TDGM650LS60 teljesítmény modul kiválóan alkalmas olyan alkalmazásokhoz, amelyek magas szintű megbízhatóságot igényelnek, például a Űrkutatásban, Repülőgépiparban és Katonai szektorban.

A Teledyne e2v HiRel kijelenti, hogy ez az új teljesítmény modul jelentős eredmény a vállalat innovációs elkötelezettségében. A TDGM650LS60 példát mutat a Teledyne elkötelezettségére a technológiai határok feszegetésében, ügyfelek számára kivételes teljesítményt, megbízhatóságot és sokoldalúságot nyújtva alkalmazásaikhoz.

A nagy megbízhatóságú, gyakran hi-rel néven ismert félvezetők folyamatosan kihívásokat jelentettek, és speciális szakértelmet igényeltek a chip szektorban. Lényeges, hogy bizalom legyen egy adott komponens képességében, hogy megbízhatóan teljesítsen a legkritikusabb időszakokban is, még extrém sugárzásnak, szélsőséges hőmérsékletnek, súlyos mechanikai sokknak és magas magasságoknak kitett körülmények között is.

A Teledyne HiRel fejlesztései elősegítik a haladást az űriparban, közlekedésben, védelemben és ipari szektorokban. A HiRel egyedi stratégiája aktívan kapcsolatba lép a vásárlókkal, hogy megértsék a piaci és alkalmazási kihívásaikat. Együttműködve velük a HiRel számos megoldást kínál, beleértve a standard, féltestreszabott vagy teljesen testreszabott lehetőségeket is, amelyek növelik rendszereik értékét.