Az About:Energy, egy akkumulátor modellező szoftverre specializálódott vállalat bemutatta az akkumulátor kezelő rendszer (BMS) technológiai demonstrátorát, amelyet az STMicroelectronics támogatásával hoztak létre.

a

A demonstráció az About:Energy akkumulátor adatait kombinálja az ST autóipari megoldásaival és az AutoDevKit platformmal, hogy lehetővé tegye a biztonságos, hatékony és megfizethető Akkumulátor Kezelő Rendszerek (BMS) házon belüli fejlesztését.

Az About:Energy könnyedén ötvözte iparágvezető Voltt akkumulátor adatait az STMicroelectronics rugalmas autóipari megoldásaival, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy biztonságos, hatékony és megfizethető Akkumulátor Kezelő Rendszereket (BMS) fejlesszenek házon belül.

A termék az Akkumulátor Kezelő Rendszerek (BMS) fejlesztésének idő- és költségigényes folyamatát célozza meg, azáltal, hogy az About:Energy különböző kémiai összetételekből származó ellenőrzött akkumulátor adatait az STMicroelectronics AutoDevKit platformjával ötvözi.

Ez optimalizálja a tervezési folyamatot, védi a szellemi tulajdont, felgyorsítja az akkumulátor kezelő rendszer prototípusok fejlesztését, és átfogó megoldásokat nyújt a biztonsági ellenőrzés, a hatékonyság növelése, a töltöttségi állapot értékelése és a gyors töltés terén.

Az integrált Akkumulátor Kezelő Rendszer (BMS) megoldás bemutatta képességeit a Plug and Play EXPO2024 rendezvényen Stuttgartban, június 6-án, ahol megnyerte a Globális Innovációs Díjat.

Az About:Energy az akkumulátor modellezési szakértelmét és az STMicroelectronics fejlett hardver- és szoftvertechnológiáját ötvözve lehetővé teszi a különböző iparágak, beleértve az elektromos járművek, a légi közlekedés és a hálózati tárolás számára, hogy magasabb szintű biztonságot, hatékonyságot és teljesítményt érjenek el az elektromosítási projektjeik során. Az STMicroelectronics az About:Energy legkorszerűbb modelljeivel együttműködve fokozza a BMS technológiát, lehetővé téve a szervezetek számára, hogy megvalósítsák elektromosítási céljaikat, miközben védik a szellemi tulajdonukat.