A Rockwell Automation, Inc., a világ legnagyobb vállalata, amely az ipari automatizálásra és digitális transzformációra szakosodott, bejelentette, hogy tovább bővíti együttműködését az NVIDIA-val, hogy elősegítse a biztonságosabb és intelligensebb ipari AI-mobil robotok fejlesztését.

aIllusztráció: iStock

Idén korábban a Rockwell már bejelentette, hogy az NVIDIA-val együtt dolgozik az AI méretének és hatókörének növelésén a gyártásban. Az együttműködés most kiterjed a robotikára is, segítve az AI használatát autonóm mobil robotokban (AMR-ek), hogy javítsák teljesítményüket és hatékonyságukat. A Rockwell AMR-eket és gyártási automatizálási alkalmazásokat hoz az ipari ügyfelekhez, akik hatékonyabbá kívánják tenni gyáraikat. Ez az NVIDIA Isaac robotikai platform integrálásával felszabadítja a rejtett potenciált ezen a területen.

„Örömmel tölt el bennünket az NVIDIA-val folytatott együttműködésünk folytatása” - mondta Ryan Gariepy, a Rockwell Automation OTTO Motors műszaki igazgatója. „A Rockwell ipari AI szakértelme, az NVIDIA AI és robotikai technológiáival kombinálva, egy izgalmas új generációs autonóm mobil robotot fog előmozdítani.”

A Rockwell továbbra is dolgozik azon, hogy integrálja az NVIDIA Omniverse Cloud alkalmazásprogramozási interfészeket (API-k) saját Emulate3D szoftverével, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az adatok interoperabilitását, az élő együttműködést és a fényképszerű grafikai renderelést az ipari méretű digitális ikrek tervezésére, építésére és üzemeltetésére.

A nemrég kiadott „Az okos gyártás állapota” című jelentés szerint az AI az a tulajdonság, amelyről a gyártók úgy vélik, hogy a legnagyobb üzleti eredményeket hozza majd. Valójában a gyártók 83 százaléka tervezi generatív AI használatát tevékenységeikben 2024-ben. Ennek az együttműködésnek a részeként a Rockwell Automation PartnerNetwork most már magában foglalja az NVIDIA-t is, ami több alkalmazást biztosít a Rockwell ügyfelei számára, hogy működésüket rugalmasabbá, agilisabbá és fenntarthatóbbá tegyék.

A Rockwell Automation-ról

A Rockwell Automation, Inc. globális vezető az ipari automatizálás és digitális átalakulás terén. Összekapcsoljuk az emberek képzeletét a technológia lehetőségeivel, hogy kibővítsük az emberileg lehetséges határait, így téve a világot produktívabbá és fenntarthatóbbá. Székhelye Milwaukee-ban, Wisconsinban található, és körülbelül 29 000 problémamegoldót foglalkoztat több mint 100 országban, akik elkötelezettek ügyfeleink iránt.

Az OTTO Motors-ról a Rockwell Automation-tól

Az OTTO Motors a Rockwell Automation-tól globális vezető az autonóm technológiában az anyagkezelés terén a gyártási és raktártelephelyeken belül. Több mint öt millió óra termelési tapasztalattal az OTTO autonóm mobil robotok (AMR-ek) megbízhatóak a világ legismertebb márkáinak küldetéskritikus műveleteiben. Az OTTO Motors a Fast Company által 2023-ban az egyik leginnovatívabb robotikai vállalatként lett elismerve.