Először vehetett részt innovatív magyar vállalkozás a Párizsi LeWeb konferencián, melyen önálló magyar standot állítottak fel.

A kijutók egy pályázat keretein belül kapták ezt a lehetőséget. A nevezőkből egy szakmai zsűri választotta ki a nyerteseket, a zsűri tagjai a Prezi és a Ustream társalapítói, valamint szakmai befektetők voltak.

A háromnapos LeWeb során alkalmuk nyílt közel négyszáz nemzetközi befektetővel találkozni, továbbá olyan nagyvállalatok előadásain vehettek részt mint a Google, Facebook és a Yahoo.

A magyar részvétel egy nagy ugrás lehet a magyar startup-oknak, itt megkezdhetik a nemzetközi kapcsolataik kiépítését, és hozzá értő visszajelzést kaphatnak a munkáikról, továbbá megmérközjetnek külföldi versenytársaikkal is.

A magyar startupok bemutatása:

Ziteboard: interaktív prezentációs és vizuális jegyzetelő eszköz. Egy digitális papírlapként minden eszközön működik és máris több ezren használják.

iHivePro: A méhek pusztulása ellen készült rendszer, ami egy globális problémára próbál megoldást nyújtani. A távolból megfigyelhetővé és kontrollálhatóvá teszi kaptárokat.

Notch: Egy viselhető szenzor, mely segítségével az ember mozgásszervi működése megfigyelhetővé és térben leképezhetővé válik. Segítségével elemezhető és javítható a fizikai tevékenységek minősége és hatékonysága.