Az idei FIREX International rendezvényen a Siemens Building Technologies részlege bemutatja a különleges követelményeket támasztó alkalmazási területekre szánt tűzbiztossági és tűzoltási termékeit és megoldásait. A kiemelt termékek között megtalálhatjuk a Cerberus Pro tűzérzékelő megoldások átfogó portfólióját, a Swing vezeték nélküli tűzérzékelő rendszert és az új, aspirációs füstjelző készülékeket. A FIREX, a tűzvédelem vezető nemzetközi vására 2015. június 16 és 18 között látogatható meg az ExCel London kiállító- és konferenciaközpont területén.

siemens

Az idei, Londonban megtartott Firex nemzetközi tűzbiztonsági kiállításon az átfogó Cerberus Pro tűzvédelmi rendszerre fektetik a fő hangsúlyt a Siemens kiállító helyén.

Miként a FIREX 2015 alkalmából kigondolt jelmondata - "Égető kérdés számunkra a tűzbiztonság" - is tükrözi, a Siemens szakmai bemutatóján kiállított termékek az adatközpontokban, szerver termekben, szállodákban, iskolákban és különféle iparágakban történő felhasználásra szánt, speciális tűzbiztonsági megoldásokat helyezik előtérbe. E területek mindegyike különleges tűzbiztonsági követelményeket támaszt. A Siemens testre szabott megoldásokat kínál, amelyek lefedik az adatközpontokban használt zajtalan oltási technológiákat, az ipari létesítmények robbanásveszélyes területein használt tűzjelző- és oltó berendezéseket, valamint a beszívó füstérzékelőket olyan helyszínek esetén, amelyeket a hagyományos érzékelők nem tudnak megfelelően védeni.

Az átfogó Cerberus Pro tűzbiztonsági rendszer lesz a Siemens pavilon egy másik kiemelt terméke. A portfólió tartalmazza az egyes alkalmazásokhoz szükséges égésszabályozó paneleket és intelligens érzékelőket, továbbá számos egyedi jellemzőt kínál, mint például az integrált turbó szakaszolók (szigetelők), a vészhelyzeti üzemmód és a készenléti funkció. A BACnet, OPC és ModBus szabványokon alapuló, valódi nyílt protokollnak köszönhetően a Cerberus Pro termékek integrálhatók a veszélykezelő és épület-automatizáló rendszerekbe, sőt kombinálhatók valamely harmadik fél által szállított rendszerekkel is.

Főként a Siemens FIREX 2015 kiállítóhelyén lesznek megtartva azok az egy óra hosszúságú szakértői oktatások, ahol részletesen tárgyalnak olyan témákat, mint például a száraz oltás és a tűzbiztonsági berendezések modernizálása. Az idei FIREX szemináriumok egyikén a Siemens szakértői fogják megvitatni az adatközpontokban és szállodákban előforduló, speciális tűzvédelmi kihívásokat, valamint az olyan innovációkat, mint a beszívó füstérzékelők és a Swing vezeték nélküli tűzérzékelő rendszer.