Az ABB a fejlődési trendeket meghatározó digitális megoldások széles skáláját fogja felvonultatni, a 2016. április 25. és 29. között megrendezendő, Hannoveri Vásáron. Az ABB idén a Dolgok, Szolgáltatások és Emberek Internetével foglalkozik, továbbá betekintést enged a jövőbe mutató megoldásoknak.

abb hanniveri kiállitás stand

Kép: ABB

Az ABB IoTSP-koncepciója magában foglal olyan új szolgáltatásokat és megoldásokat, amelyek a vállalat minden vevői szegmense számára kulcsfontosságúnak számítanak. Függetlenül attól, hogy a leendő ügyfél a közüzemi, az ipari, a közlekedési vagy az infrastruktúrális szektorban működik-e, az ABB igényre szabott megoldást tud szállítani minden vevője számára.

Az ABB gyakorlatias, vevő-központú megoldásokat fog bemutatni a 11-es csarnok A35-ös pavilonjában, amelyek “életre keltik” és könnyen érthetővé teszik az IoTSP-koncepciót. Az IoTSP megoldásokat arra tervezték, hogy javítsák a termelékenységet, növeljék a hatákonyságot, és teret nyissanak az új üzleti modellek kifejlesztése előtt. Segítségével a vevők optimalizálhatják a szolgáltatásokat, és mérhetően megerősíthetik a versenyelőnyüket.

Az ABB IoTSP megoldásai elősegítik, hogy sikeres paradigmaváltás menjen végbe az erőforrás-gazdálkodásban. Az IoTSP eszközöket, rendszereket, embereket és kontinenseket köt össze. Az ABB mindezt a vállalat 1700 négyzetméteres kiállítási standján fogja bemutatni.