Hétfőn megnyitotta kapuit a Hannoveri vásár, más néven a Hannover Messe. A jeles eseményt a világ talán egyik legnagyobb technológiai és ipari találkozójaként tartják számon. A kiállításon az ipari szektor minden fő szereplője képviseli magát, hogy bemutassa legújabb termékeit.

hannover messe ipari vásár és kiállítás abb

Kép: ABB

Idén az ABB intelligens érzékelői komoly érdeklődést keltettek Hannoverben. A világ két vezető politikusa mellett szépszámú olyan potenciális ügyfél is érdeklődött a termék iránt, akik számára az érzékelő alkalmazása komoly előnyöket ígér.

Angela Merkel német kancellár és az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama hétfőn, a Hannoveri Vásáron tett látogatásuk során az elsők között tekinthette meg az ABB úttörő, új, intelligens érzékelőjét.

A két vezetőnek bemutatták, hogy az ABB felhőalapú szolgáltatásokra csatlakoztatott intelligens érzékelője hogyan képes javítani sok száz millió villanymotor termelékenységét. Ezzel a digitális megoldással először válik lehetővé a kisfeszültségű motorok integrálása a Dolgok, Szolgáltatások és Emberek Internetébe.