A Fritz Hoffmann-La Roche svájci gyógyszeripari vállalat a Siemens tűzbiztonsági és épület-automatizálási megoldását választja a cég Bázelhez közel levő Kaiseraugst campusán létesítendő új épületeihez. A megrendelés értékét több mint 1,5 millió euróra becsülik, és az épületek várhatóan 2017 közepére készülnek el.

Fritz Hoffmann-La Roche gyógyszergyár

Kép: Roche

Az elkövetkező évek során az F. Hoffmann-La Roche cég több épülettel egészíti ki a Kaiseraugst campus területén található létesítményeit. Ezek egyike az új recepciós épület lesz a biztonsági szolgálat irodáival, kávézóval és fitneszközponttal, a másik épületben pedig összesen 650 ember befogadására alkalmas három előadótermet és egy földalatti parkoló garázst alakítanak ki.

A Siemens Building Technologies divíziója Sinteso tűzjelző rendszerrel szereli majd fel az épületeket. Ezen kívül az épület-automatizálási technológia eszközeinek szállítására is a Siemens kapott megrendelést; ezt a feladatot a Desigo platform alkalmazásával fogják elvégezni. A platform magában foglalja az egyes helyiségek fűtésének, szellőztetésének és légkondicionálásának intelligens vezérlését is, ami kényelmes környezeti feltételeket teremt az épületben tartózkodók számára.